Vill du ha hjälp
med din kaffelösning?
Klicka här
X

Intresserad av nytt kaffe till din arbetsplats? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.


Kahvivalinnoillasi on väliä!

Kahvivalinnoillasi on väliä!

Kahvi on tärkeä osatekijä niin kokouksissa kuin työpaikan viihtyvyydenkin kannalta. Kyse on paljon enemmästä kuin vain tasaisesta kahvilaadusta. Siksi kannattaa varmistaa, että voi olla ylpeä kahvista, jota tarjoilee työntekijöilleen ja asiakkailleen!

Vahvista yrityksen profiilia

Vahvista ympäristöprofiiliasi tai osoita yrityksen kokonaisvaltainen laatutietoisuus koko toiminnassa valitsemalla oikea kahviratkaisu. Arvid Nordquist -kahvi ei ole pelkästään hyvän makuista, vaan se osoittaa myös huolenpitoa ympäristöstä, ihmisistä, asiakkaista ja työntekijöistä sekä tarjoaa ennen kaikkea valikoidun kahvikokemuksen.

Hyvä maku; herkullinen jälkimaku

Autamme mielellämme löytämään ja toimittamaan tarpeisiinne parhaiten sopivan ratkaisun.

Arvid Nordquist -kahvivalikoiman avulla yrityksen kestävän kehityksen imago vahvistuu ihmisiin ja ympäristöön kohdistuvan kuormituksen pienentyessä. Valikoimassamme on kahvia, jolla on laatutakuu sekä runsas makumaailma ja vielä runsaampi jälkimaku!

Yhdessä löydämme toiminnallesi parhaan ratkaisun. 100 % kestävän kehityksen mukaista ja sertifioitua ilmastokompensoitua kahvia.

UTZ-, Reilun kaupan- ja KRAV -sertifioidun valikoiman avulla voidaan taata kestävän kehityksen mukaiset viljelykäytännöt, paremmat työskentelyolosuhteet ja taloudelliset ehdot sekä ehkäistä lapsityövoimaa ja syrjintää. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että viljelijöiden toimia valvotaan vuosittain. Lue lisää Arvid Nordquistin kestävän kehityksen mukaisesta valikoimasta.

Paahtimomme on myös saanut ympäristösertifioinnin ja kompensoimme jäljelle jäävän hiilidioksidipäästömme istuttamalla puita kahvintuottajamaiden hakatuille metsäalueille. Tällä on positiivinen vaikutus ilmastoon, maaperään ja vedensaantiin, ja samalla se auttaa paikallisia ihmisiä taistelussa köyhyyttä vastaan.  

Testaa ilmastolaskuriamme ja selvitä, miten paljon yrityksesi voisi vähentää ympäristövaikutustaan valitsemalla Arvid Nordquist -kahvin. (Laskuri on ruotsiksi)

Kahvivalinnoillasi on väliä!