Etelä-Afrikka

KWV

Kuluttaja Yritystoiminta

KWV sijaitsee kauniin Paarl-alueen sydämessä. Viinitehdas on maailman suurimpia, ja nykyäänkin käytössä oleva viinikellari rakennettiin vuonna 1930. Sitä on kunnostettu viime vuosien ajan perusteellisesti. Kellarissa on riveittäin tynnyreitä, enimmäkseen ranskalaisia, mutta myös amerikkalaisia ja unkarilaisia.

KWV perustettiin vuonna 1918 Etelä-Afrikan viinintuottajien yhteenliittymänä. Tarkoituksena oli selviytyä suuresta ylituotannosta ja dramaattisesta hintojen laskusta, joka oli kohdannut eteläafrikkalaista viinielinkeinoa. Vuodesta 1997 organisaatio on pörssinoteerattu osakeyhtiö ja yksi maan ehdottomasti tärkeimmistä toimijoista viinin- ja alkoholintuotannossa.

Kaikkien tuottajien ja viinitarhojen rypäleet pidetään viinitehtaassa erillään ennen lopullista sekoitusta, jotta pystytään takaamaan KWV:n tuotteiden korkea laatu.

KWV:n liikeideaan on kirjattu tavoite olla yhteiskuntavastuullinen ja heikommassa asemassa olevia yhteisöjä avustava yritys. KWV:n Kestävän Kehityksen Strategia on linjassa ”Millenium Development Goals” sekä ”King III Report”-ohjelmien kanssa, ja se on myös yrityksen missio ja visio.

Valikoima KWV