Tuottajat

Portugali

Agro Vinicola Abreu & Sobreiro

Agro Vinicola Abreu & Sobreiro perustettiin vuonna 1933 ja se on edelleen saman suvun omistuksessa. 

Ranska

Alliance Loire

Ranskan puutarhassa Loiren laaksossa on kasvatettu viiniköynnöksiä jo 2000 vuotta. 43:n pienen viinitilan osuuskunta Caves des Producteurs Vouvray tuottaa yhteistyössä laadukkaita viinejä omista rypäleistään.

Argentiina

Altos Las Hormigas

Altos las Hormigas -viinit ovat maailman parhaimpiin lukeutuvien viininvalmistajien yhteistyön tulosta. He haluavat luoda voimakkaita viinejä, jotka tuovat parhaiten esiin Malbecin ominaispiirteet. 

Uusi-Seelanti

Ara

ARA on ainutlaatuinen tuottaja, joka johdonmukaisesti hyödyntää alueen mikroilmastoa viinitarhoillaan. Kansainvälisestikin tunnettu viinintekijä Jeff Clarke johtaa viinitilaa, joka tuottaa yksiä Marlborough- alueen parhaimmista viineistä.

Italia

Bersano

Italiassa Piemonten kuuluisalla viinialueella sijaitsee Bersanon viinitalo. Heidän viinitarhansa sijaitsevat tarkoin valituilla alueilla ja talon historia juontaa juurensa 1800- luvun lopulle.

Espanja

Bodegas Abadal

Bodegas Abadal sijaitsee Espanjassa Plà de Bagésin alueella. Se on pieni ja mielenkiintoinen alue, jossa toimii noin kaksitoista viinintuottajaa. Alue sai D.O.-statuksen vuonna 1995.

Espanja

Bodegas Añadas

Bodegas Añadaksen CARE-brändi on saanut nimensä roomalaisilta, ja se juontaa juurensa Cariñena-kaupungista. Care tarkoittaa myös välittämistä, joka näkyy tuottajan viininvalmistuksessa.

Espanja

Bodegas Del Saz

La Manchassa sijaitseva viinitalo, jonka tarhoilla kasvaa alueen alkuperäislajikkeita ja kansainvälisiä suosikkeja. Perustettu vuonna 1930.

Espanja

Bodegas Parra Jimenez

La Manchassa Espanjassa sijaitsee Parran perheen luomuviinitalo. Viinit ovat tyyliltään helposti lähestyttäviä ja vivahteikkaita.

Espanja

Bodegas Roqueta

Ramón Roqueta perusti Bodega Roquetan vuonna 1898. Perhe oli alueella jo 1100-luvulla, ja nyt viinitilaa pyörittää neljäs sukupolvi.

Espanja

Bodegas Verdúguez

Bodegas Verdúguez sijaitsee La Manchan sydämessä, Toledossa. Viinitila on pienehkö perheyritys neljännessä sukupolvessa ja keskittynyt pääasiassa tuottamaan yhden lajikkeen viinejä.

Italia

Bolla

Bollan filosofiana on tuottaa alkuperää kunnioittavia ja laadukkaita viinejä, kuitenkin rohkeasti omalla persoonallisella tyylillään. Yli 125 vuoden kokemus on tuonut menestystä ja arvostusta Bollan viineille kaikkialla maailmassa.

USA

Cannonball Wine

Voiko Cannonball -nimistä viininvalmistajaa ottaa vakavasti? Tottakai!

Italia

Cantina di Negrar

Cantina di Negrar perustettiin kuuden viljelijän yhteistyöstä 1933. Talon viinit ovat voittaneet useita palkintoja kansainvälisissä kilpailuissa ja vuonna 2012 Cantina di Negrar valittiin Veneton parhaaksi tuottajaksi.

Italia

Cantine Paolini

Paolinin tilan tarhat sijaitsevat 3000 hehtaarin kokoisella alueella Marsalan rantojen ja kukkuloiden välisessä laaksossa.

Italia

Casa Gheller

Casa Gheller on nimetty vanhan viinintekijäsuvun mukaan. Suvun juuret juontavat pitkälle historiaan Valdobbiadenen viinintuotantoalueella. Casa Gheller on tunnettu korkealaatuisista ja alueen perinteitä kunnioittavista viineistään.

Italia

Casa Vinicola Botter

Casa Vinicola Botter tuottaa viinejä useilla alueilla Italiassa. Yrityksen yksi tärkeimmistä arvoista laadukkaiden viinien tuotannossa on niiden valmistaminen ympäristöystävällisesti.

Ranska

Champagne A.Bergère

Albert Bergère perusti A.Bergèren samppanjatalon vuonna 1949. A.Bergèren viinitarhat sijaisevat pääosin Fèrebriangesissa, Etogesissa ja Congyssa.

Ranska

Champagne De Sousa

Maailman myllerrykset ovat joskus alkuja uskomattomille tarinoille. De Sousan tarina on yksi niistä.

Ranska

Collet

Raoul Collet nimellä on samppanjaa tuotettu vuodesta 1926. Collet on tänä päivänä COGEVIn suurin brändi; vuosituotanto on n. 700 000 pulloa. Colletin samppanjatalo sijaitsee historiallisessa Aÿn kylässä ja siihen kuuluu yli 700 viininviljelijää.

Espanja

Cosecheros & Criadores

Cosecheros & Criadores viinitalon luomuviinit tulevat Riojassa sijaitsevalta viinitilalta, mutta rypäleet ovat kasvaneet La Manchan kuuman auringon alla Keski-Espanjassa. Laadukasta luomuviiniä järkevään hintaan.

Ranska

Chanson Père et Fils

Chansonin viinit ovat saaneet lukuisia palkintoja viime vuosien aikana kansainvälisissä viinikilpailuissa, mikä kuvastaa viinien hienoa laatua.

Ranska

Domaine Lafage

Lafagen tilalla Etelä-Ranskassa on erikoistuttu vanhoihin köynnöksiin; osa köynnöksistä on jopa 75 vuotta vanhoja.

Saksa

Domdechant Werner

Vuonna 1780 Domdechant Werner sai haltuunsa Hocheimer viinitilan. Tilalla tehdään viinejä jo seitsemännessä sukupolvessa. Tila sijaitsee Saksassa Rheingaun alueella.

USA

Don Sebastiani & Sons

Don Sebastiani & Sons on kasvanut lyhyessä ajassa yhdeksi USA:n suurimmista viinitaloista. Se valmistaa monia erilaisia viinisarjoja omintakeisella, suositulla tyylillään.

Espanja

Finca Can Petit

Finca Can Petit perustettiin vuonna 1949 Sant Sadurní d'Anoian kylään. Viinitarhat, joiden alueella viinitalo tänä päivänä sijaitsee, ostettiin vuonna 1990 ja vuonna 2003 uuden rakentaminen alkoi arkkitehti Luis Gonzalesin johdolla.

Argentiina

Finca la Celia

Finca La Celian talo on ensimmäisiä viinitaloja joka 1800-luvun lopulla istutti Ranskasta tuodun Malbec- viiniköynnöksen Uco Valleyyn Mendozaan. La Celian viinit ilmaisevat alueen maaperää upeasti, ne ovat harmonisia ja elegantteja.

Espanja

Finca Montepedroso

Finca Montepedroson viinitila sijaitsee Ruedan parhaalla alueella. Viinien tunnusomaisimmat piirteet ovat niiden korkea laatu ja voimakas maaperän vaikutus.

Espanja

Finca Valpiedra

Finca Valpiedran viinitarhat sijaitsevat Riojan parhaalla paikalla ja viinit ovat kansainvälisesti tunnettuja korkeasta laadustaan. Tila on kokonaisuudessaan ”single vineyard”.

Ranska

Foncalieu

Kuten osuuskunnan nimi ”Celliers du Nouveau Monde” kertoo, talon viininvalmistuksen tavoite on tuottaa moderneja viinejä kansainväliseen myyntiin.

Ranska

Francois Arnaud

Francois Arnaudin ja Jean Francois Ranvierin omistama R&D Vins tuottaa viinejä Côtes du Rhonen alueelta.

Italia

Gruppo Italiano Vini

Gruppo Italiano Vini eli GIV on nimensä mukaisesti monen italialaisen viinintalon yhteenliittymä. Viinejä valmistetaan eri puolilla Italiaa.

Portugali

José Maria da Fonseca

José Maria da Fonseca on ollut alusta asti saman perheen omistuksessa. Nykyisin yritystä johtaa jo kuudes sukupolvi. Viinit valmistetaan perinteisistä portugalilaisista rypälelajikkeista moderneissa toimitiloissa.

Saksa

Josef Drathen

Huippumodernilla viinitilalla kaikki tähtää tasalaatuisuuteen. Uusimman teknologian ja motivoituneen henkilökunnan avulla viinitalo on noussut yhdeksi alueen suurimmista.

Ranska

Kuentz-Bas

Kuentzin suvun viininvalmistuksesta kertovat ensimmäiset dokumentit löytyvät vuodelta 1795. Tila sai kaksoisnimensä Kuentz-Bas 1894 kahden suvun yhdistyttyä avioliiton kautta.

Etelä-Afrikka

KWV

KWV sijaitsee kauniin Paarl-alueen sydämessä. Viinitehdas on maailman suurimpia, ja nykyäänkin käytössä oleva viinikellari rakennettiin vuonna 1930. Sitä on kunnostettu viime vuosien ajan perusteellisesti. Kellarissa on riveittäin tynnyreitä, enimmäkseen ranskalaisia, mutta myös amerikkalaisia ja unkarilaisia.

Etelä-Afrikka

Laborie

Laborie Estate sijaitsee Paarlissa ja on yksi Etelä-Afrikan vanhimmista viinitiloista. Alueella on valmistettu korkealaatuisia viinejä jo 300 vuoden ajan.

Chile

Luis Felipe Edwards

Tänä päivänä LFE on Chilen suurin 100% perheomistuksessa oleva tila ja viiniä tuotetaan jopa 1850 hehtaarilla. Yrityksessä on aktiivisesti mukana kaksi sukupolvea ja viiniä viedään jo yli 70 maahan.

Italia

Marabino

Sisilian eteläosassa Notossa sijaitsee Marabinon viinitila. Viinejä valmistetaan biodynaamisesti eli luonnonmukaisesti. Se tarkoittaa sitä, että tilalla ei käytetä keinotekoisia lannoitteita eikä torjunta-aineita. Luonnon oma rytmi näkyy viininvalmistuksessa.

Espanja

Mas d'en Gil

Mas d’en Gil on perheyritys, jonka valmistamat viinit ovat kansainvälisesti palkittuja ja erittäin arvostettuja.

Italia

Melini

Melini on yksi Chiantin alueen suurimpia viinin tuottajia. Talo on edelläkävijä viininvalmistuksen kehittämisessä ja suuntaa tuotannossaan viinin ja ruoan yhteensovittamiseen. Melinin viinit ovat erittäin korkealaatuisia ja alkuperälleen tyypillisiä.

Ranska

MRG Wines

USA

Parducci Wine Cellars

Parducci Wine Cellars on pohjois-Kaliforniassa sijaitsevan Mendocinon alueen vanhin viinintuottaja. Tämä kolmannessa polvessa toimiva perheyritys on perustettu jo vuonna 1932. Yrityksen toimintaa leimaa laatutietoisuus sekä kestävään kehitykseen panostaminen, ja talo onkin USA:n ensimmäinen hiilineutraali viinintuottaja.

Saksa

Rudolf Müller

Rudolf Müller on yksi perinteikkäimmistä, mutta innovatiivisimmista viininvalmistajista Moselin laaksossa. Viinit valmistetaan uusimman teknologian avulla perinteitä kunnioittaen.

Itävalta

Stadlmann

Talon tekemät viinit ovat tasapainoisia ja harmonisia. Niissä yhdistyy upeasti hedelmäisyys, rakenne ja hienostuneisuus. Heille on tärkeää että viineissä erottuu selkeästi lajikkeen piirteet, terroir ja vuosikerta.

Itävalta

Steininger

Weingut Steininger on perinteikäs viininvalmistajaperhe useammassa sukupolvessa. Steiningerin viljellyimmät rypäleet ovat Grüner Veltliner ja Riesling. Steiningerin kuohuviinit ovat myös saaneet paljon tunnustusta.

Argentiina

Susana Balbo Wines

Susana Balbo Wines sijaitsee Argentiinassa Andien juurella, jossa on kaikki edellytykset huippuviinien valmistamiseen.

Italia

Tenute Collesi

Pienessä italialaisessa Apacchion kylässä toimii artesaanioluita tuottava pienpanimo Collesi, jonka tuotanto nojaa kolmeen pääperiaatteeseen: intohimo, kokemus ja Äiti maan antimet.

Portugali

Vidigal Wines

Vidigal Wines on yksityisomisteinen viinitila Leiriassa, Portugalissa. Tila on perustettu 1900-luvun alussa ja sillä on ollut lukuisia omistajia olemassaolonsa aikana. António Mendes Lopes osti tilan vuonna 1990 ja hän on nykyään Vidigal Winesin toimitusjohtaja. Mendes Lopesin johdolla tilalla on tehty suuria uudistuksia, joiden ansiosta Vidigalin tuotanto on kasvanut yli 3 miljoonaan pulloon vuodessa.

Italia

Villa Sandi

Villa Sandi on perustettu 1975. Nykyisin Villa Sandin omistaa jo kolmannessa sukupolvessa Moretti-Polegaton perhe. Vuosituotanto on 5,3 miljoonaa pulloa. Talon omistuksessa on 160 hehtaaria viiniviljelmiä.

Espanja

Viñedos y Bodegas de la Marquesa

Valserranon tarina alkoi 1800 – luvun puolivälissä, kun Francisco Javier Solano y Eulate alkoi valmistaa viinejä Riojassa. Viinitalo on siirtymässä lähiaikoina jo viidennen sukupolven hoitoon.

Italia

Vivaldi

Vivaldi on moderni lähestymistapa viininvalmistukseen, ”projekti”, joka Valpolicellan alueella tuottaa erinomaisia viinejä tarkasti valikoitujen viinitarhojen rypäleistä. ”Appassimento” eli rypäleiden kuivatus on tärkeässä osassa Vivaldin viineissä.

Italia

Zaccagnini

Cantina Zaccagninin viinit ovat saaneet suurta arvostusta kansainvälisesti. Korkealaatuisten viinien valmistuksesta vastaavat Marcello Zaccagnini ja enologi Concezio Marulli.

 

Ota meihin yhteyttä:

Arvid Nordquist
Valimotie 1 B
00380 HELSINKI
+35810 832 5600
info@arvidnordquist.fi